Extra info voor bewoners en bezoekers

Gondelvaart

Entree €5,- pp (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Zaterdag 20 augustus 21:00 uur zullen de gondels gaan varen vanaf het Noordeinde van Koedijk ter hoogte van Kanaaldijk 6. Wij verzoeken u dringend om de benen NIET over de kade muur te hangen, daar de gondels soms moeilijk bestuurbaar kunnen zijn en tegen de kade aan kunnen komen.

U kunt uw stem op de mooiste gondel uitbrengen middels uw entreeticket of stembiljet. U kunt deze deponeren in één van de stembussen. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

Feesttent en Kermis

U kunt de feesttent en de kermis vinden aan de Saskerstraat 164. Hier vindt de Le Freak Show plaats met Dj’s Nilicious, Miss Jacky, Sweet Le Freak en DJ Jean & Maron Hill en Team Rush Hour.  Consumpties worden verstrekt tegen fiches welke u kunt kopen bij de kassa in de tent. De bar van de feesttent sluit op zaterdagavond om 0:30 uur en om 1:00 uur wordt de tent gesloten. Bij de feesttent vindt evenementen bewaking plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt van camera toezicht. Bij misstanden wordt direct de politie ingeschakeld.

Op vertoon van een geldige ID-kaart wordt aan iedereen boven de 18 jaar een polsbandje verstrekt.

Roken is in de feesttent verboden.

De kermis is open van 15:00 uur tot 0:00 uur.

Kijk voor onze uitgebreide huisregels op https://www.gondelvaartkoedijk.nl/huisregels/

Jaarmarkt

De jaarmarkt vindt plaats op zaterdag 20 augustus van 16:00 tot 23:30 uur in het midden van het dorp op de Kanaaldijk, ter hoogte van nummer 200, Zonneweid en Saskerstraat.

Zaterdagavond extra activiteiten op de dijk.

Dit jaar hebben wij op zaterdagavond een aantal extra activiteiten op de Kanaaldijk en zijn er ook door een aantal ondernemers activiteiten georganiseerd.

Van Noord naar Zuid. Muziek bij de Bonte Koe Kanaaldijk 66.  Ballonnen clown omgeving Kanaaldijk 75

Wilt u een karikatuur laten tekenen dan kan dat ter hoogte van de Rekervlotbrug Kanaaldijk 144. Hier staat ook een klimwand voor de sportieve gasten. Ter hoogte van Kanaaldijk 165  is er voor de jonge gasten een mogelijkheid tot schminken of je kan daar een bekertje Ranja tappen bij de Limonade koe. Ondertussen loopt er een brassband tussen de Kanaaldijk 75 en 165 . Mocht u nog meer muziek willen horen? Op het water speelt voor u Full Count tegenover de braderie Kanaaldijk 210. Bij de Molenschuur Kanaaldijk 236 kunt u ook genieten van sfeervolle muziek.

www.gondelvaartkoedijk.nl

EHBO

De EHBO post van het Rode Kruis en de reddingsbrigade is te vinden bij de braderie. Bij de feesttent zijn bedrijfshulpverleners aanwezig.

De vereniging is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook. Het bezoeken van ons evenement is op eigen risico.

Het bestuur van de Gondelvaartvereniging en de botenbouwploegen wensen u een plezierige avond toe. De gondelvaartvereniging is trots op zijn honderden vrijwilligers. Dit zijn de botenbouwers, vrijwilligers die het evenementen terrein schoonhouden, verkeersregelaars, afzetpostbemanning, EHBO, barpersoneel, tentenbouwers,  slepers, vrijwilligers van onze eigen organisatie en nog veel meer mensen die we vergeten. Wij zijn trots op deze mensen en zonder hun geen Gondelvaart met festiviteiten.

 

logo_gondelvaart_150_transHier kunt u de statuten incluis het huishoudelijk reglement van Gondelvaartvereniging Koedijk nalezen. Wij willen graag transparant opereren, vandaar dat wij deze gegevens via onze website beschikbaar stellen.

Lees verder (PDF)…

Verboden in te rijden

 

Afsluiting Kanaaldijk op zaterdag 20 en zondag 21 augustus

Vanwege veiligheidsmaatregelen wordt op last van de politie en de gemeente Langedijk de Kanaaldijk tussen nummer Vlasgat 1 en Kanaaldijk 75 op zaterdag 20 augustus van 9:00 tot 24:00 uur voor alle verkeer afgesloten.  Op zondag 21 augustus is de Kanaaldijk tussen Vlasgat 1 en Kanaaldijk 75 tussen 9.00 uur en 12.00 uur afgesloten. De Kanaaldijk , gemeente Alkmaar is op zaterdag tussen 15.00 uur en 24.00 uur afgesloten. Ook de Saskerstraat ter hoogte van de markt zal  vanaf 15.00 uur afgesloten zijn. Achterliggende straten zijn bereikbaar vanuit de Daalmeer en de Mare.

Wij verzoeken u om op zaterdag en zondag ook buiten de afzettijden, zo min mogelijk, met uw auto, gebruik te maken van de Kanaaldijk. Wanneer deze afzetting problemen oplevert, kunt u bellen met nummer 06-27244725 of mailen naar secretaris@gondelvaartkoedijk.nl om samen te zoeken naar een oplossing, echter wees u bewust dat wij vanuit  de opgelegde veiligheidsoverwegingen ons aan de verkeersmaatregelen dienen te houden.

Impressie Gondelvaart 2013 – Zomertour RTV-NH