Extra info voor bewoners en bezoekers

Openingstijden
Op zaterdag 19 augustus is de feesttent open tot 01.00 uur. De bar sluit om 00.30 uur. De Kermis is open van 15.00 uur en zal sluiten 00.00 uur.
De Jaarmarkt opent om 16.00 uur en sluit om 23.30 uur.

Aansprakelijkheid
De vereniging is NIET aansprakelijk voor welke schade dan ook. Het bezoeken van dit evenement is geheel op eigen risico.

Consumpties
Op zaterdag worden de consumpties uitsluitend verstrekt tegen inlevering van RODE fiches. Tot sluitingstijd van de bar worden ongebruikte fiches teruggekocht tegen de betaalde prijs.

Jurering en prijzen
De Gondelvaarvereniging stelt uw mening over de mooiste gondel zeer op prijs. Het bij deze kaart geleverde stembiljet, kunt u in één van de stembussen langs de Kanaaldijk deponeren. Onder de ingeleverde stembiljetten worden drie prijzen verloot.

EHBO en bewaking
EHBO-posten zijn aanwezig op de Kermis bij de feesttent en bij café De Bonte Koe. Mobiele EHBO-ers fietsen langs de Kanaaldijk.
Bij de feesttent vindt er bewaking plaats. Bij misstanden wordt direct de politie ingeschakeld.

Regels
Het publiek wordt dringend verzocht de benen NIET over de kademuur te hangen in verband met moeilijk bestuurbare objecten op het water.
Aan jongeren onder de 18 wordt geen alcohol verkocht. Op vertoon van een geldige ID-kaart wordt aan iedereen boven de 18 een armbandje verstrekt. U bent verplicht uzelf te legitimeren, wanneer dit aan u wordt gevraagd. De Gondelvaartvereniging houdt zich aan de campagne van NIX18. Ook is roken in de feesttent verboden.

nix

Kijk hier voor onze volledige huisregels.

Plattegrond EvenementVanuit vogelperspectief treft u hier de plattegrond van het evenement aan. Met loopafstanden en de verschillende evenement locaties.

Lees verder (PDF)…

logo_gondelvaart_150_transHier kunt u de statuten incluis het huishoudelijk reglement van Gondelvaartvereniging Koedijk nalezen. Wij willen graag transparant opereren, vandaar dat wij deze gegevens via onze website beschikbaar stellen.

Lees verder (PDF)…

Verboden in te rijdenBent u inwoner van Koedijk e.o? Het evenement geeft mogelijk enigszins overlast omdat u tussen bepaalde uren Koedijk niet kunt bereiken per auto. Wij hebben voor u alle informatie omtrent het evenement op een rijtje gezet.

Lees meer (PDF)…

Impressie Gondelvaart 2013 – Zomertour RTV-NH