De Gondelvaartvereniging Koedijk zoekt vrijwilligers.

De Gondelvaartvereniging Koedijk organiseert de grootste Gondelvaart van Nederland. Rondom dit evenement vinden er festiviteiten in het dorp Koedijk plaats. Door toename van werkzaamheden, mede door veranderde wet- en regelgeving en het afscheid van een aantal vrijwilligers, zijn wij op zoek naar versterking .

Wie zoeken wij:

Filmmaker

Ben jij een amateur filmer en vind je het leuk om ons evenement van opbouw tot afbreken vast te leggen dan zijn we op zoek naar jouw deskundigheid, zodat er filmdocument van ons evenement beschikbaar is.

Techniek en botenbouw

Vrijwilligers die het leuk vinden om de vereniging  technisch en praktisch te ondersteunen. Wij denken hierbij aan vrijwilligers die feeling met techniek hebben, handig en praktisch zijn. Rondom het evenement zijn er veel handen nodig bij de voorbereiding, uitvoering en afbouwen van ons unieke evenement. Heb je twee rechter handen of vind je het gewoon ontzettend leuk om praktisch bezig te zijn? Aarzel niet en kom ons team van vrijwilligers ondersteunen.

Algemeen bestuurslid

Ben jij een vrijwilliger die plezier heeft in het organiseren van een groot evenement? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Vele handen maken licht werk. Heb je ervaring of wil je ervaring op doen met een bestuursfunctie, dan maken wij graag gebruik van jouw kennis, kunde en enthousiasme om ons evenement te ondersteunen.

De Gondelvaartvereniging hecht veel waarde aan samenwerken ,vriendschappelijk met elkaar omgaan en gebruikmaken van elkaars sterke kanten. Echter we verliezen de professionele organisatie van ons evenement hierbij niet uit het oog. Bij de Gondelvaartvereniging zijn vrijwilligers van jong tot oud actief betrokken bij het organiseren van het evenement. Iedereen is welkom bij onze vereniging  en hopen wij ons vrijwilligers bestand uit te breiden met actieve bewoners uit Koedijk, Alkmaar Noord/ Daalmeer.

Als je als vrijwilliger ons evenement komt ondersteunen kun je rekenen op ondersteuning van taken middels coaching door ervaren vrijwilligers en draaiboeken waarin de taken en werkzaamheden omschreven zijn.

Wat bieden wij jou:

  • Enthousiaste mede-vrijwilligers die graag met je samen willen werken
  • Ondersteuning bij je functie als vrijwilliger door ervaren vrijwilligers
  • Enthousiaste bezoekers van ons evenement
  • Voldoening bij geslaagde activiteiten
  • Sociale activiteiten en contacten

Enthousiast en wil je meer weten, of een keertje meekijken bij onze organisatie?

Stuur een email naar: contact@gondelvaartkoedijk.nl of bel 06 27244725

Gondelvaart

Gondelvaart