Gondelvaart Koedijk is bedroefd, op 10 juni hebben wij afscheid moeten nemen van ons trouwe lid; Albert Barten.

Albert is jarenlang vrijwilliger van de Gondelvaart geweest. Vanaf 1975 is hij betrokken bij onze vereniging. De eerste jaren als botenbouwer en later  heeft hij een rol als bestuurslid gehad. De laatste jaren was Albert lid van de botenbouw commissie. Eerst als bestuurslid en de laatste jaren als zeer trouwe vrijwilliger, waarbij je altijd op hem kon rekenen. Lootjes verkopen, klaverjassen met de vereniging, dekschuiten ophalen. Albert stond altijd klaar.

De laatste jaren kon hij lichamelijk wat minder maar de dinsdagavond werd niet overgeslagen. De dinsdagavond met de andere botenbouwcommissie mannen;  kletsen, klusjes doen, sigaretje erbij en biertje toe. Geen man van grote woorden maar altijd aanwezig.

We zullen Albert missen bij de schuur, we zullen hem missen tijdens de Gondelvaart in de rode bodywarmer, we moeten op zoek naar een opvolger die mee gaat de dekschuiten ophalen, er is helaas een lege plek. We wensen Petra en Marjolein en overige familie van Albert veel sterkte toe en zijn in gedachten bij hun.

 

Bestuur Gondelvaart