Jawel vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor de botenbouwers geopend!

Heb jij altijd al je eigen boot willen bouwen en ben je er met je bouwgroep helemaal klaar voor? Dit is je kans om je als bouwgroep in te schrijven voor de Gondelvaart Koedijk 2019! Natuurgetrouw varen wij af op de 3e zaterdag van Augustus en is dit jaar op 17 Augustus. Vanaf vandaag kan jij je met je bouwgroep aanmelden.

Er zijn 2 categorieën;

Jeugd

Volwassenen

De jeugd klasse gaat tot 18 jaar en de volwassen klasse vanaf 18 jaar. Na je aanmelding nemen wij contact met je op en zal je worden ingelicht over de spelregels en bijkomende zaken. Het leuke van een eigen boot? Je bedenkt je eigen thema en maakt deze levend tot een waar schouwspel waar ruim 20.000 bezoekers met open mond naar gaan kijken. Tijdens het bouwen met je bouwgroep is de voorpret fantastisch. Samen ga je ervoor en zal je veel gaan meemaken. Met op de achtergrond onze botenbouwcommissie die je zal begeleiden, ben je op tijd klaar. De opbouw is een ervaring op zich en dan zal de afvaart in de avond zijn.

Na de Gondelvaart worden de stemmen geteld en maak jij je met je bouwgroep op voor de zondag. De afbouw is gedaan en je gaat met je groep naar de feesttent voor de prijsuitslag. Gezonde spanning maakt zich meester, wie gaat er vandoor met de jury prijzen, wie pakt de kermis prijs en wie wint er bij de stemming van het publiek?

Ben je er klaar voor? Kom maar op met je aanmelding!

Stuur je naam, telefoonnummer en de naam van jullie bouwgroep naar botenbouw2@gondelvaartkoedijk.nl of naar voorzitter@gondelvaartkoedijk.nl . Na ontvangst van jouw aanmelding, nemen wij contact met je op!

Laat je skills zien en stuur vandaag nog jouw aanmelding!