Koedijk is grotendeels een lintdorp, gelegen aan het Noord-Hollands kanaal.

Parkeren:

Daar de gehele Kanaaldijk van Koedijk voor alle verkeer is afgezet raden wij u aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Mocht u van ver komen is het een optie om de auto te parkeren bij het fietstransferium van Schoorldam en vandaar af te gaan fietsen. Hoe bereikt u het fietstransferium?

Bestemming: Fietstransferium Schoorldam.

Vanuit de richting van Schoorl: De brug bij Schoorldam over. Bij de ANWB richtingaanwijzers op de kruising gaat u R.A. richting Alkmaar. U rijdt nu in Schoorldam. Vervolgens de eerste weg links, de Rekerkoogweg in. Deze weg doorrijden tot u een bruggetje over bent gereden. Aan de linkerkant ziet u het fietstransferium verschijnen.

Vanuit de richting van Warmenhuizen: Volg de Kanaalweg richting Schoorldam. Ga bij Schoorldam voor de brug L.A. richting Alkmaar. Ga vervolgens de eerste weg links, de Rekerkoogweg. Deze weg doorrijden tot u een bruggetje over bent gereden. Aan de linkerkant ziet u het fietstransferium verschijnen. Bij het fietstransferium kunt u de auto parkeren en de fietsen gereedmaken.

Komt u met de auto en maakt u geen gebruik van het fietstransferium bij Schoorldam dan zult u deze in de wijken rondom Koedijk buiten de afzettingen op openbare parkeerplaatsen moeten parkeren.

Voor bewoners die vanaf de richting Bergen komen: u kunt parkeren bij de oude Koedijker vlotbrug aan de Bergense zijde van het kanaal. Langs het fietspad zijn parkeerstroken. Echter is de ruimte beperkt.

Fietsers let op: de Rekervlotbrug is tijdens de Gondelvaart voor fietsverkeer gesloten.

Komt u uit de richting van Langedijk dan kunt u langs de Nauertogt parkeren, echter is dit op eigen risico.

De Gondelvaartvereniging is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor verkeerd geparkeerde auto’s .