VOORZITTER GEZOCHT!

Voor de Gondelvaart Koedijk kijken wij al vooruit en de voorbereidingen zijn al in gang. In Maart zal de Algemene Ledenvergadering zijn. Tijdens deze ledenvergadering zal de huidige voorzitter zijn taken willen gaan overdragen, de vraag is echter aan wie?

De Gondelvaart Koedijk heeft een nieuwe voorzitter hard nodig! Ik kan u vertellen dat er een top team van een bestuur klaar staat om de nieuwe voorzitter te verwelkomen, ondersteunen en mee te nemen in deze magistrale organisatie.

✒️De voorzitter is lid van het dagelijks bestuur, samen met de secretaris en penningmeester. Jij zal als voorzitter de vergaderingen leiden, inbreng geven en sturen naar saamhorigheid.

✒️Tijdens de Gondelvaart Koedijk werk je samen met het gehele bestuur aan de uitvoering van dit prachtige evenement.

✒️Er is een goede interne taakverdeling met heerlijke onderlinge communicatie. Een no-nonsens mentaliteit staat voorop, immer houden wij van aanpakken en uitvoeren.

✒️Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en je bent zowel zelfstandig als in teamverband de perfecte aanwinst.

Persoonlijk kan ik u aangeven dit met veel liefde, plezier en de nodige inzet met trots te hebben mogen vervullen. Het is tijd om het over te dragen en weet zeker dat er een goede voorzitter aanwezig is onder onze leden, volgers en gondeliers.

Ben jij de juiste persoon of ken jij de juiste persoon? Mail ons en geef je vandaag nog op! Natuurlijk kan je ons altijd bereiken met vragen voor meer informatie.
Ik vertrouw op jullie dat er een nieuwe voorzitter zal opstaan en lid zal gaan worden van dit prachtige team om dit top evenement te waarborgen!

Gr. Olaf
Voorzitter Gondelvaart Koedijk